حمله قلبی

در این مقاله از دکتر فریبرز نیک آئین فوق تخصص قلب می خواهیم مطالبی راجع به همه چیز راجع به حمله قلبی برای شما عزیزان ارائه بدهیم در صورت مفید بودن مطلب آن را به اشتراک بگذارید.

همه چیز راجع به حمله قلبی

حمله قلبی چیست؟ اولین عامل مرگ و میر در ایران حمله قلبی می باشد. در حقیقت اکثر این مرگ و میر ها به علت وجود بیماری های کروناری قلبی می باشند، داشتن اطلاعات در مورد حمله قلبی حائز اهمیت می باشد. به هیچ وجه مشکلات قلبی را از یاد نبرید به دلیل این که موضوع آن ها چیزی غیر از زندگی و مرگ نمی باشد .
برای نمونه آگاهی شما در مورد علایم هشدار دهنده حمله قلبی باید زیاد باشد، چرا که شمارا در کمک به خودتان و نزدیکانتان توانمندتر می کند . واکنش و عملکرد سریع باعث نجات بسیاری از زندگی ها می شود.
برخی ازحملات قلبی ناگهانی و شدید هستند . اما اکثر آنها به آهستگی آغاز می شوند و با درد یا ناراحتی خفیفی همراه میباشند. در این قسمت برخی از علایم حمله قلبی ذکر می شوند:
۱. احساس درد یا ناراحتی در یک یا هر دو بازو ، پشت ، گردن ، فک یا معده .
۲. احساس ناراحتی ، فشار ، درد در مرکز قفسه سینه که بیش از چند دقیقه به طول انجامیده یا رفع شده و دوباره بر گردد .
۳. تنگی نفس با یا بدون احساس ناراحتی در قفسه سینه .

۴. سایر علایم مانند تعریق سرد ، تهوع یا سبکی سر.

اگر شما یا یکی از همراهانتان دچار ناراحتی در قفسه سینه می باشید ، بخصوص اگر یک یا تعداد بیشتری از علایم ذکر شده را دارید، بیش از ۵ دقیقه تا درخواست کمک صبر نکنید . با مراکز اورژانس پزشکی منطقه خودتان  تماس بگیرید و یا این که فرد را مستقیما به بیمارستان برسانید.

حمله قلبی

علت های حمله قلبی

یک حمله کروناری (حمله قلبی )‌ زمانی رخ می دهد که جریان خون به ناحیه ای از قلب قطع می شود (اغلب توسط یک لخته خون). این حالت اغلب بدین دلیل رخ می دهد که سرخرگهای تامین کننده خون عضلات قلب بدلیل رسوب چربی ، کلسترول و سایر مواد که پلاک نامیده می شود ، بتدریج ضخیم تر ، سفت تر و تنگ ترمی شوند.
اگر پلاک جدا شود و لخته خون تشکیل گردد، جریان خون دچار انسداد شده و حمله قلبی رخ می دهد .بنابراین کم کم عضله قلبی که توسط رگ مزبور خون رسانی می شود، می میرد .هر چه که مدت زمان انسداد سرخرگ طولانی تر باشد ،آسیب بیشتر می شود. زمانیکه عضله قلبی بمیرد، آسیب قلبی دایمی خواهد بود

روش های پیشگیری از حمله قلبی

حتی اگردر حال حاضر شما مبتلا به بیماری قلبی می باشید ، اقدامات زیادی جهت کمک به افزایش سلامتی قلبی تان وجود دارند. از پزشک یا پرستار خود کمک بخواهید . شما می توانید اهدافی را تعیین نمایید که بواسطه آنها میزان خطر حمله قلبی مجدد کاهش می یابد.
  1.  سیگار نکشید و از افراد سیگاری دوری نمایید.
  2.  در صورت بالا بودن فشار خونتان ، آنرا درمان نمایید .
  3.  از یک رژیم سالم حاوی مقادیر پایین چربی اشباع ، چربی ترانس ، کلسترول و نمک استفاده کنید.
  4.  دست کم ۳۰ دقیقه در بیشتر یا تمامی روزهای هفته ورزش نمایید .
  5.  پزشک خود را به شکل منظم ملاقات نمایید .
  6.  اگر مبتلا به دیابت هستید ، قند خون خود را حتما کنترل نمایید.
  7.  وزن خود را در سطح سالمی حفظ نمایید .
  8.  داروهای خود را درست مطابق دستور پزشک مصرف نمایید.

پیشنهاد ما به شما عزیزان دکتر فریبرز نیک آئین می باشد.

بهترین فوق تخصص قلب در اصفهان 

برای دریافت اطلاعات بیشتر به بخش تماس با ما مراجعه کنید.